Termeni si conditii

Siteul www.marianfitstudio.ro cuprinde videoclipuri, texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame etc. care constituie “continutul” site-ului. Orice persoana care acceseaza acest site trebuie sa citeasca si sa respecte acesti „Termeni si conditii” prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului. Parcurgerea si utilizarea site-ului www.marianfitstudio.ro reprezinta acceptul dumneavoastra, fara limitari sau rezerve, a prezentilor „Termeni si conditii”. www.marianfitstudio.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa schimbe, sa corecteze, sa modifice, sa adauge si/sau sa retraga in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe www.marianfitstudio.ro

Care sunt regulile pentru un membru?

Membrul este reprezentat de orice persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin crearea si utilizarea unui CONT. Crearea unui cont presupune obligatia de a furniza informatii reale si actuale a membrului precum: nume de utilizator, parola si alte informatii solicitate prin formularul de inregistrare. Prin inregistrarea ca membru se transmite acceptul catre www.marianfitstudio.ro de a folosi datele transmise prin formularul de inregistrare pentru transmiterea de informatii.

Ce responsabilitati isi asuma Marian Fit Studio?

marianfitstudio.ro nu oferă nicio garanţie ca serviciul va funcţiona fără întreruperi, fără erori iar defecţiunile aparute vor fi remediate in timp util. Totodata www.marianfitstudio.ro nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.

www.marianfitstudio.ro nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului.

Politica de retur

Contravaloarea unui abonament achitat pentru 30 de zile cu acces la antrenamente sau a unui pachet de nutritie pentru 1 luna , nu poate fi returnata .

Ce angajamente imi asum?

Înainte de a beneficia de serviciile oferite de I.I. Atanasiu Daniel Marinică declar pe propria răspundere următoarele:

1. Mi s-a adus la cunoștință faptul că participarea la sesiunile de antrenament presupune un efort fizic susținut si prin acceptarea prezentei declarații arăt că îmi asum orice eventuale consecințe asupra sănătății mele care ar putea decurge din desfășurarea activității de antrenament.

2. Declar că mi-au fost aduse la cunoștință riscurile de accidentare și mă oblig să respect indicațiile date în timpul antrenamentului de către reprezentanții Î.I. Atanasiu Daniel Marinică și să respect regulile minimale de prevenție a accidentărilor, asumându-mi întreaga responsabilitate pentru eventualele consecințe asupra sănătății mele ce pot decurge din desfășurarea activităților sportive.

3. Arăt că am o stare de sănătate bună și nu sufăr de afecțiuni cronice care ar face contraindicată practicarea unei activități sportive intense.

4. Mă oblig să nu particip la antrenamente sub influența medicamentelor, a băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihotrope, asumându-mi integral consecințele asupra sănătății mele în cazul în care încalc această obligație.

5. Îmi dau acordul pentru folosirea fotografiilor incarcate de mine pe acest site în scopuri promoționale și de publicitate de către I.I. Atanasiu Daniel Marinică.

6. Subsemnata/ul declar că am citit și am înțeles pe deplin toate clauzele din prezenta declarație pe proprie răspundere pe care mi-o însușesc integral și că în cazul în care voi suferi accidentări sau răniri în timpul practicării activităților sportive înțeleg să exonerez și să scutesc integral Î.I. Atanasiu Daniel Marinică și întreg personalul angajat, precum și pe colaboratorii Î.I. Atanasiu Daniel Marinică de orice pretenție de despăgubire, reclamație, acțiune în justiție, plângere, cheltuială (incluzând cheltuielile de judecată). Prin semnarea prezentei declarații eliberez Î.I. Atanasiu Daniel Marinică de orice obigație și revendicare de orice fel și înțeleg că această eliberare va fi respectată și de rudele și moștenitorii sau reprezentanții subsemnatei/ului.

7. Certific I.I. Atanasiu Daniel Marinică faptul că am peste 18 ani, iar în cazul în care nu am împlinit încă 18 ani această declarație va fi prezentată părinților mei sau tutorilor legali care vor fi cosemnatari.

Vrei sa rezervi un loc?

DA NU

Vrei sa anulezi rezervarea?

DA NU

Se încarcă...

Click aici daca nu s-a incarcat formularul.