Slabitul in viteza !

As vrea sa faci diferenta intre slabirea prin infometare, cu diete restrictive ce vor avea efecte negative si acea slabire corect facuta fara foame si asigurarea tuturor nutrientilor necesari bunei functionari a organismului.

Repede si bine nu exista iar dupa dieta te vei trezi ca depozitezi intr-un ritm rapid kilogramele pierdute.

– Cate diete ai incercat si cati bani ai cheltuit pe diferite produse pentru slabire fara a avea rezultatele dorite pe termen lung?   tu poti slabi. Nu cauta scuze si nu da vina pe parinti, pe gene pentru felul in care arati astazi.
– Cantarul tau te induce in eroare. Cand te urci pe el nu vezi cata grasime ai ars, ci doar cu cate kilograme esti mai greu sau mai usor. Nu ai de unde sa stii daca e vorba de retentie de apa, de pierdere in masa musculara, de pierdere a densitatii osoase, de diferente ale tranzitului intestinal ….
– Pentru o slabire de durata , trebuie sa arzi grasimile si sa iti pastrezi masa musculara. altfel o sa iti fie tot mai greu sa slabesti si tot mai usor sa te ingrasi.
– Combinatia : diete restrictive ( foame ) + lipsa antrenamentelor = pierderea masei musculare ,atunci cand revii la obiceiurile de dinaintea dietei, numai grasimea va revenii la loc. Masa musculara va fi pierduta si vei fi muuult mai departe de corpul dorit decat ai fost la inceput.
– E un cerc vicios care iti consuma masa musculara, iti incetineste metabolismul .
– Poti sa faci zeci si sute de abdomene in fiecare zi si nu o sa arzi grasimea de pe burta. La fel cum nu arzi grasimea care atarna pe brat antrenandu-ti tricepsii sau grasimea de pe coapse antrenandu-ti picioarele. Lucrarea muschiului de dedesubtul grasimii nu are nici o legatura cu locul de unde corpul tau decide sa arda grasimea.
– La fel cum e ridicol sa crezi ca mananci sanatos o saptamana si o sa fii sanatos toata viata, nu poti crede ca o sa te chinui sa iti obtii un corp impresionant si apoi o sa revii la ciocolata si TV toata ziua. – Daca vrei sa arati exceptional pentru mai mult de cateva zile trebuie sa ai obiceiul de a ati antrena corpul inteligent si de a manca sanatos si curat. Pur si simplu nu poti avea obiceiurile unui gras si sa arati definit si atragator.
– Va astept maine la sala.

Vrei sa rezervi un loc?

DA NU

Vrei sa anulezi rezervarea?

DA NU

Loading...

Click here if the form is not loaded.