Antrenamente Online si Plan Alimentar

Se poate , doar sa vrei !

Publicată de Laboratorul Fit pe Luni, 9 septembrie 2013

Cauti antrenamente online aerobic fitness eficiente in slabire si plan alimentar personalizat?
Bine ai venit, cele mai eficiente antrenamente online aerobic fitness de slabire si remodelare corporala le gasesti aici !
Noi iti oferim rezultate garantate in cel mai scurt timp, dovada o fac zecile de persoane care au acceptat sa pozeze before – after.
Poti opta pentru :

Pachet antrenamente online

Pachet antrenamente online

Cele mai eficiente antrenamente de slabire, poti vedea rezultate dupa doar 2 saptamani !!! Esti doar la un clic distanta! Cu doar 59 lei, ai acces online 24/24 ore timp de 30 de zile la cele mai eficiente antrenamente pentru slabit ( Revolution , H.I.I.T. , Tabata , Circuit ) antrenamente special concepute  cu rezultate garantate in slabire si tonifierea musculaturii, schimbarea te va uimi si pe tine !

Program de Slabit

Program de slabit

Rezultatele noastre ne recomanda, persoane reale cu rezultate reale! Vrei o forma Fit in timp cat mai scurt? Cu doar 99 de lei primesti

  • sugestii pentru mesele principale si gustari sanatoase,  realizate de nutritionistul nostru cu rezultate garantate fara infometare si fara sa-ti puna sanatatea in pericol
  • acces pentru 30 de zile la cele mai eficiente antrenamente pentru slabit ( Revolution , H.I.I.T. , Tabata , Circuit )

Plan alimentar personalizat

Plan Alimentar Personalizat

Rezultatele noastre ne recomanda, persoane reale cu rezultate reale! Vrei sa te antrenezi cu noi si sa urmezi un plan alimentar personalizat? Cu doar 349 de lei primesti dupa completarea chestionarului:

  • un plan alimentar personalizat pentru 4 saptamani, realizat de nutritionistul nostru cu rezultate garantate fara infometare si fara sa-ti puna sanatatea in pericol
  • acces pentru 30 de zile la cele mai eficiente antrenamente pentru slabit ( Revolution , H.I.I.T. , Tabata , Circuit )

Online training pack

With only 15 $, you have access online 24/24  hours for 30 days at the most effective workouts for weight loss. Train whith us !!!

Zona videoclipuri

Zeci de antrenamente filmate direct din sala de aerobic. Pentru antrenamentele de Remodelare si Circuit sunt necesare 2 gantere usoare.

Inverseaza ordinea

Incarcare...

Incarcare...

Incarcare...

Incarcare...

Incarcare...

Incarcare...

Incarcare...

Incarcare...

Incarcare...

Alege sa lucrezi cu noi!
Rezultatele ne recomanda!

Vrei sa rezervi un loc?

DA NU

Vrei sa anulezi rezervarea?

DA NU

Se încarcă...

Click aici daca nu s-a incarcat formularul.